Qui Som
Veterinari Argentona

Serveis Veterinaris Argentona

Som un equip de veterinaris amb àmplia experiència en medicina d’atenció primària i preventiva. El nostre objectiu és vetllar per la salud de la seva mascota prevenint la malaltia o diagnosticant, en fases inicials, malalties que podrien ser greus en un estat avançat.

La millor manera d’evitar malalties en la seva mascota és educant al propietari des de l’adquisició del cadell, per això, hem treballat per assolir àmplia experiència en medicina pediàtrica i preventiva.

Mitjançant el nostre programa SMARTVET posem a la seva disposició a un preu assequible TOT el que la seva mascota necessita per estar sà o prevenir malalties.

Al Centre Veterinari Argentona, som especialistes en medicina general (vacunacions, desparasitacions, xequeig geriatric, analítiques sanguínies, medicina interna, identificacions, higiene). Som un centre veterinari de proximitat on el principal objectiu és mantenir la mascota sana i fer de la vostra estada al centre veterinari una experiència agradable i còmode.

Si la vostra mascota presenta alguna patologia en la que sigui necessària la valoració d’un especialista, la realització de proves d’imatge avançades, una intervenció quirúrgica o un ingrés en la unitat de cures intensives, el Centre Veterinari Argentona és un centre adscrit al Centre Veterinari Xinesca i compte amb la col·laboració d’altres centres de Referència del sector on podrem resoldre qualsevol patologia que pateixi el seu animal.

Per què sentim que la mascota és un més de la família, per què tenim mascotes i per què la salut dels animals que ens envolten és la nostra passió, des del Centre Veterinari Argentona volem oferir-vos el millor servei veterinari pel poble d’Argentona, urbanitzacions properes (El Cros, Les Ginesteres, Can Ribosa, Can Raimí, Madà, Can Vilardell, Can Cabot, Sant Carles i La Plana Sita) així com localitats veïnes (Òrrius, Dosrius, Cabrera de Mar, La Roca del Vallès, Granollers i altres)

Horari
Dilluns, Dimecres i Divendres de 17:00h. a 20h.
Matins només visites concertades.
Properament ampliarem el nostre horari.

Comptem amb un centre obert 24 hores els 365 dies l'any:
Carrer Xinesca 53, local 1
     Vilassar de Mar (Maresme)
Telèfon: 93 759 15 70

Servei d'urgències veterinàries 24 hores i cirurgies
Contàcte'ns
Carrer Gran, 10
    Argentona (Maresme)
Telèfon: 93 853 50 35
info@veterinariargentona.com2020 © Centre Veterinari Argentona. Veterinari Argentona.

eXTReMe Tracker