Instal·lacions
Centre Veterinari Argentona Instal·lacions

El Centre Veterinari Argentona compta amb unes instal·lacions adequades per a que la visita al veterinari sigui d’allò més agradable.

Primem que la seva mascota estigui en un entorn relaxat i amigable per fer de la visita al veterinari una experiència única. La comoditat de l’acompanyant també és important, per això, cuidar l’atenció i l’entorn és primordial.

Comptem amb una sala d’espera acord amb el tarannà vintage de la botiga Mimadets, on trobarà tota la gamma de pinsos de prescripció veterinària que pugui necessitar la seva mascota per fer front a qualsevol malaltia.

A la consulta, es podran realitzar totes les exploracions físiques que la seva mascota pugui necessitar, com per exemple, un examen oftalmoscòpic, una revisió otoscòpica, un examen físic general, control de pes, presa de mostres sanguínies o teixits, així com, l’examen microscòpic de mostres mitjançant citologia.

El Centre Veterinari Argentona compta amb la última gamma d’aparells de diagnòstic necessaris per poder realitzar correctament qualsevol actuació d’atenció primària. Comptem també amb l’equip indispensable per poder dur a terme una ressucitació cardiorespiratòria, si és necessari, en qualsevol moment, per tal de mantenir en vida l’animal i donar temps a l’ambulància medical·litzada a arribar i traslladar el pacient al Centre Veterinari Xinesca ubicat a Vilassar de Mar.Horari
Dilluns, Dimecres i Divendres de 17:00h. a 20h.
Matins només visites concertades.
Properament ampliarem el nostre horari.

Comptem amb un centre obert 24 hores els 365 dies l'any:
Carrer Xinesca 53, local 1
     Vilassar de Mar (Maresme)
Telèfon: 93 759 15 70

Servei d'urgències veterinàries 24 hores i cirurgies
Contàcte'ns
Carrer Gran, 10
    Argentona (Maresme)
Telèfon: 93 853 50 35
info@veterinariargentona.com2020 © Centre Veterinari Argentona. Veterinari Argentona.

eXTReMe Tracker